--20-- INFORMATII AGENTIE DISPECERAT SERVICII SIMERIA - Agentie Servicii
Agentie Servicii


Informatii Agentie Dispecerat Servicii Simeria
  marti, 04 Iul 2017        INFORMATII



CAUTAM PARTENERI - COLABORATORI 

        Pentru a putea dezvolta paleta de servicii oferite locuitorilor din orasul Simeria, dar si din imprejurimi, cautam parteneri autorizati, pentru colaborare, diverse lucrari, servicii auditare termica si energetica ,  proiectare, masuratori topografice,  arhitectura, dirigentie de santier, inspector SSM, renovari si constructii cladiri, izolatii imobile, consultanta financiar-bancara, servicii de reparatii diverse etc.

Daca prestezi servicii in aceste domenii de activitate si vrei sa faci parte din echipa noastra, in calitate de partener colaborator autorizat, transmite o oferta de servicii si preturile practicate.  

Noi ajutam oamenii ce doresc sa construiasca sa renoveze ceva, punandu-i in legatura cu cu evaluatori, constructori, proiectanți, topografi, auditori, electricieni, instalatori, tamplari, lacatusi, parchetari, montatori, sudori, zugravi, vopsitori, faianțari, comisionari, soferi, colaboratori verificati si testati de noi.

      Cine doreste sa vanda sa cumpere sa inchirieze o proprietate imobiliara, sau are nevoie de o lucrare, intra pe site-ul nostru, ne trimite solicitarea, iar noi va oferim o gama completa de servicii care includ consultanta, planificare și implementare a actiunilor de imbunatatire, reparare si renovare a caselor, birourilor si a spatiilor comerciale. 

Avantajul pe care il oferim nu este neaparat serviciul sau reparatia in sine, ci sentimentul de eliberare pe care il capata clientul. Acesta scapa pur si simplu de complicatii si dureri de cap: nu mai e nevoit sa caute el insusi un profesionist sau un mester, sa se tocmeasca la pret cu el (in necunostinta de cauza) si sa stea cu inima indoita ca poate lucrarea nu se va executa la standarde optime. 

Noi ne ocupam, cu profesionalism, de tot.

Cerem respectarea conditiilor contractuale, a cuvantului (pentru ca in Ardeal vorba-i vorba) si o buna cunoastere a domeniului in care activati. IMPREUNA COSTRUIM VIITORUL SERVICIILOR !

Completati formularul si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.


INFORMATII




CONTACT

          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare




CATEGORII OFERTE
SERVICII
CONSULTANTA




              
     
X